BelépésJegyezd meg az azonosítómat és jelszavam
Csak az azonosítómat jegyezd meg
Mindig kérd az azonosítómat és jelszavam
Fizetési feltételek
Fizetési feltételek:
  • Előreutalásos vásárlás
  • Bankkártyás vásárlás
  • Utánvétes vásárlás

Annyira biztosak vagyunk abban, hogy a termékeinkkel elégedett és segítségükkel egészségesebb lehetsz, hogy mindegyik termékünkre 100%-os, azonnali pénz visszafizetési garanciát kínálunk.

FILS Bébik

Fogantatásuk előtt szedte Édesanyjuk a FILS készítményeket, hogy megszülethessenek.

Az adatfeldolgozók elérhetőségei

Az adatfeldolgozók elérhetőségei

A rendszer frissítése és karbantartása miatt minden év március 31-ig van lehetőség a megújításra. Az idén 2021.03.31-ig.

Az allergia a jéghegy csúcsa

Nem csalás, nem ámítás: az allergia is a gyógyítható betegségek sorába lépett!

Természetesen csak akkor, ha szemléletváltoztatással nemcsak az allergiát mint diagnózist akarjuk gyógyíttatni, gyógyítani, és nemcsak az allergént, pl. a parlagfüvet üldözzük, hanem magát az allergiás beteget, az egész embert holisztikusan - miszerint minden mindennel összefügg az emberi szervezetben, de a világmindenségben is - vizsgáljuk és gyógyítjuk meg.
A hiba, az ok nem a természetben keresendő, hiszen a parlagfű, a virágok pollenjei eddig is itt voltak a környezetünkben. A mi szervezetünkben, illetve közvetlen életterünkben változott meg valami, mégpedig testileg, lelkileg. Az allergia pszichés üzenet az egyénnek, de az emberiségnek is.

Nem lehet egészségesen élni ebben az agyonvegyszerezett, agyonsugárkezelt, agymosott technokrata világban! Ez az igazi főbűn, nem a tavaszi virágzás, nem a kutyaszőr, a parlagfű stb. Az allergiával visszaüt a bumeráng. Testileg az allergia azt jelzi, hogy az idegrendszerünk túltelítetté vált, kisiklott.

Az immunrendszerünket kell tehermentesíteni. A környezetünkbe általunk került százezres nagyságrendű vegyszer és ki tudja, milyen méretű sugárterhelés, frekvenciateher (komputer, mobiltelefon, elektroszmog stb.), valamint rohanó világunk állandó stresszhatása alatt immunrendszerünk meggyengült.

Nosza, erre várnak csak a mikrobák, vírusok, gombák, baktériumok, paraziták stb. Csoda-e, ha immunrendszerünk felmondja a szolgálatot, s az eddig természetesnek tartott környezetre is allergiás túlérzékenységi reakcióval válaszol?

Tisztában kell lennünk néhány lényeges tényezővel, amelyek szintén "megkönnyítik" az allergia kialakulásának folyamatát: ilyen tényező pl. az orrmelléküregek "sértettsége", hiszen a szennyezett levegő hatásának következtében alig akad egészséges, "békés" torok, ami az arcüreggel együtt a legnagyobb "galibát" okozhatja, hiszen előkészíti a terepet a fent említett mikrobák számára, orrgarat-, majd orrmelléküreg-gyulladást eredményezve.
A megváltozott életkörülményeinkkel egyenes arányosságban változott meg gyomorbél rendszerünk, vastagbelünk, ami ma már szintén nem érintetlen a tartósítószerek, antibiotikumok, vegyszerek fogyasztásának következtében, és ugyanúgy, ahogy az orrmelléküregek, hatalmas szerepet játszanak az allergia kialakulásában.

Energetikai zűrzavarral a szánkban (amalgámtömésekkel, nem számunkra megfelelő, személyesen kitesztelt fogászati tömőanyagokkal stb.) azonban szintén nem szabad elvárnunk, hogy meggyógyuljunk krónikus allergiánkból, hiszen az amalgám, a nehézfémterheltség egyenes út a krónikus betegségek, többek között az allergia kialakulásához. És ha hiszik, ha nem, az ember, mint egységes egész, nemcsak testileg, de lelkileg is hozzájárulhat az allergiájához, de annak megszűnéséhez is. Az allergia köztudottan pszichoszomatikus előkészíbetegség, vagyis lelki problémák is "segíthetik" pályafutását, de lelki gondjaink megszüntetése megfelelő szakember segítségével (pszichológus, kineziológus, Bach-virágterapeuta) hozzájárulhatunk "karrierjének megtöréséhez". A kémiai-anatómiai (morfológiai) szemléletű nyugati medicina szerint az allergia csak tünetileg kezelhető. A "természetgyógyászati"-nak titulált, azonban javarészt biofizikai módszereknek a bekapcsolásával (mint amilyen az akupunktúra, homeopátia, kineziológia stb.) az allergia és más krónikus betegség már gyógyítható.

A Voll-módszer az, amely a "hagyományos" keleti és a "hagyományos" nyugati módszereket egyesíti, és lassan hagyományt teremt. E módszerrel nemcsak a szervezet energetikai zavarait lehet kimutatni, hanem pontosítani lehet a szervezetben lévő gócokat, és az is megállapítható, mi okozza ezeket. Azaz milyen mikroba felelős a beteg krónikus arcüreggyulladásáért, hörghurutjáért, milyen vegyszer, nehézfémsó, pl. ólom, kadmium, higany sói, vegyületei terhelik az allergiás immunrendszerét, illetve milyen sugárártalom érte. Egyúttal ki lehet tesztelni a Voll-módszerrel a gyógyulást hozó homeopátiás, izopátiás szereket is, melyek természetes alapanyagúak, nem kémiai, hanem fizikai úton hatnak.

A holizmus jegyében azonban egyéb szakorvosi vizsgálatokra és kezelésekre is szükség lehet, mert minden ember egy individuum, egyszeri és megismételhetetlen! Tehát az allergiás beteg gyógyítható, még akkor is, ha az allergia genetikailag kódolt. A genotípusból (öröklött adottság) nem törvényszerű, hogy fenotípus legyen - azaz az allergia ki is fejlődjön.

Kedves allergiás beteg, mi akkor a teendő?

Lehetőleg kerülni kell a mérgeket (ételtartósító szerek, kozmetikumok), a vegyszerek tízezreit, az elektroszmogot, a káros sugárzásokat, kiegyensúlyozottan, mértékletesen kell élni a természet hullámain, nem beteggé enni magát, gondoskodni az energetizáló mozgásról, pihenésről. Ha segítség nélkül már nem megy, olyan orvos-természetgyógyász teamhez kell fordulni, amely holisztikus szemléletű, és okilag segít gyógyulni.

Sok szeretettel kívánok sikeres gyógyulást, mert tudom, hogy lehetséges!

Dr. Kecskés Gabriella

Nyelv választása

Magyar Angol Német Román Szlovák Orosz

Pénznem választása

Ajánlókód megadása


Eseménynaptár

2023. December 6.
H K Sz Cs P Sz V
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Részletes keresés
Pavelka Andrea

Sok gyermekes családban nőttem fel, ahol megtanultam a munka szeretetét. Életem úgy alakult, hogy kénytelen voltam 17 éves koromtól dolgozni. Mélyről indulva kezdtem felépíteni a jövőmet. Majd eljött az idő, amikor saját vállalkozást vezethettem. Rá...