BelépésJegyezd meg az azonosítómat és jelszavam
Csak az azonosítómat jegyezd meg
Mindig kérd az azonosítómat és jelszavam

Obnovenie

V Prillian systém upgradov a údržby tak, aby do 31. marca každý rok, kým existuje možnosť jeho predĺženia. V tomto roku 2013.03.31.-ig.

Indium

Indium

1980-ban kapott először szabadalmaztatást, mint táplálék-kiegészítő, és sok fogyasztója életeket megváltoztató előnyökről adott beszámolót. Az emberi test nem tudja felhasználni a szervetlen ásványokat - szervessé kell válniuk, mielőtt a test fel tudja dolgozni őket.

indium_kolloid1980-ban kapott először szabadalmaztatást, mint táplálék-kiegészítő, és sok fogyasztója életeket megváltoztató előnyökről adott beszámolót.

Az emberi test nem tudja felhasználni a szervetlen ásványokat - szervessé kell válniuk, mielőtt a test fel tudja dolgozni őket.

Dr. Henry Schroeder tanulmánya is bemutatja, hogy az indium segíti az emberi testet abban, hogy más nyomelemeket is beépítsen, amelyeket egyébként nem is hasznosítana. Dr. Henry Schroeder szerint a vesében található vörösréz és mangán mennyisége közvetlenül arányban volt az elfogyasztott indiummal.

Az indium rejtett története

Az indiumot évek óta használják az egészségügy területén, de a széleskörű táplálék-kiegészítő szerepe inkább újkeletű. Az eredetileg 1980-ban szabadalmaztatott és 1999-ben újraszabadalmaztatott indium hatásosan és biztonságosan egészíti ki sok igényes fogyasztó szükségleteit.

Az 1975-ben elvégzett kísérletek alapján képtelenek voltak meghatározni az indium szintet az emberi testben- az alacsony koncentráció mértéke folytán.

A természetben az indium annyira elenyésző mennyiségben fordul elő- és nem vízzel hígítható formában-, hogy a táplálkozási láncban egyáltalán nem létezik.

A következő információk nagy része az Amerikai Egyesült Államok Szabadalmi Hivatalában eljutott dokumentációjából származik. Az indium nagyon kis mennyiségben fordul elő a földkéregben, vagy más néven- egy microásvány. Amint köztudott, az ásványok természetüktől fogva szervetlen anyagok. Az emberi test nem tudja közvetlenül felhasználni őket, amíg szervetlen állapotban vannak. Egyszerűen kifejezve, a növények felszívják a szervetlen ásványokat a talajból és fotószintézis által átalakítják azokat szerves formába, amit az emberek képesek felhasználni. Azonban az indium olyan elenyészően kis mennyiségben található a természetben, hogy a táplálkozási láncban egyszerűen nem szerepel. Más vélemények szerint az indium szint a talajban annyira alacsony, hogy mérésekkel nem kimutatható vagy egészében véve nem is létezik.

Az 1975-ben végzett vizsgálatok az emberi testben nem tudták kimutatni az indium előfordulását az alacsony koncentráció miatt. Mivel életünk indium nélkül, de betegségektől és más egészségi problémáktól körülvéve, arra a meghatározásra jutunk, hogy az indium nem szükséges az élethez, de szükséges az egészséghez.

Indium és rák

Az indiummal kapcsolatos kutatás még napjainkban is folyik, s egy érdekes és talán nagyon figyelemreméltó esemény derült ki.

Egy 1993-as tanulmány azt mutatta, hogy az indium kikereste és telítette a daganatos szöveteket. Ez jó hír, ha figyelembe vesszük, hogy az indium általános daganat-csökkentői tulajdonsággal rendelkezik.
Egy 1971-es tanulmány szerint az indium pótlás csökkentette a daganatos megbetegedések számát.

Dr. Henry Schroeder azt is észrevette, hogy tüdőrák esetében az indium kiemelten anti-karcinogén hatású volt a többi nyomelemhez képest, s e hatás szempontjából jobban szerepelt, az indiumot nem használó csoport eredményéhez viszonyítva. Az egyik vizsgálat során azt észlelték, hogy az indium megakadályozta
az MCF-7 és a Hel a méhnyak karszinóma sejtjeinek növekedését.

Csontrákkal kapcsolatban is végeztek kutatásokat és úgy találták, hogy az indium pozitív eredményeket hozott.
Kevés tapasztalat van késői fázisban levő rákbetegekkel és az indium előnyeivel az ő nehéz esetükben. A tapasztalat az, hogy az indium hatásosan megváltoztatta volna a végeredményt. Érdekes módon azonban az indium észrevehetően hasznos hatását a jobb közérzet területén lehetett felfedezni.

Indium és a súlycsökkenés

Dr. Henry Schroeder azt tapasztalta, hogy az indium használat alacsonyabb testsúlyt eredményezett. Még érdekesebb az a tény, hogy az indium hatásosabb volt a nőkön, mint a férfiakon. Mivel a nőknél kisebb az izomtömeg aránya, talán az indium adja azt a „ külön lökést”, ami a súlyvesztéséhez szükséges.

Dr. Henry Schroeder azt is felfedezte, hogy az indium használok jobb egészségnek örvendhettek, mint azok, akik nem ettek indiumot. A férfiak esetében az indium segített megtartani azt az izommennyiséget, amit elvesztett volna az öregedés általi növekedési hormon visszaesése és a szabad tesztoszteron csökkenése miatt. Az indium egy energetikusabb életstílust biztosít a legtöbb embernek, akik étrendjüket kiegészítik vele. Több energia rendszerint több fizikai aktivitást eredményez, s így egyenes arányban több kalória kerül elégetésre.

Ha valaki megfelelően odafigyel az anyagcsere funkció mértékére, akkor ez az előny elérhetővé válik. A testépítő atléták már évek óta ismerik ezt a tényt. Naponta órákat edzenek, hogy izomszövet formájában legyenek képesek súlyt adni a testükhöz. Sok ezer kalóriát kell enniük naponta, csak azért, hogy a testfunkciókat képoesek legyenek ellátni „üzemanyaggal”. Azok, akik nem akarnak ilyen keményen sokáig ezen dolgozni, azoknak az indium hasonló előnyöket nyújthat.

Indiumot nem szedő nők esetében a testsúlyuk 20%-át zsírszövet formájában hízták, míg azok, akik indiumot szedtek, egyáltalán nem gyarapították zsírszövet állományukat.

Az indium használói már két évtizede ismerik annak antidepressziós hatását, s azt is, hogy az indium képes jó közérzetet és eufóriát kelteni már néhány napi használat után.

Két fontos hatása az indiumnak, hogy képes serkenteni a testet a táplálékanyagok optimálisabb beépítésére, és hogy segít a vörösvértestek élettartamának növelésében 90 napról 120 napra.

Az indium fogyasztása és a felszívódás hatásosságának indikátorai

- A libido normális zónájába való visszatérés két héten belül, nők és férfiak számára egyaránt.
- A fogyasztó a jó közérzet erőteljes visszatérését érzi, egy vagy két héten belül.
- A családok állítják, hogy az indiumot használó családtaggal „könnyebb együtt élni”.
- A szaglóérzék kifinomulása.
- Kevesebb alvásra van szükség egy-két héten belül.
- A kettes típusú cukorbetegek inzulin használata két hét alatt lecsökkenhet.
- A glaukoma típusú szemem belüli nyomás 3 hónap alatt leredukálódott.

Az indium kiegészítésnek hasznos jelei már a szedés 5-10 napján belül észlelhetők. Néhány komoly egészségügyi probléma. Mint a vércukor kiegyensúlyozatlansága, neurológiai zavarok és szempanaszok, néha 2-3 hétbe is telnek, míg javulás mutatkozik. Komplikáltabb betegségek esetén 6 hónap várakozási idő sem ritka, de ez még mindig jobb, mint a más alternatívák által ajánlott reménytelenség.

Az indium és a sportteljesítmény

Az aktívan sportolók, akik általában izomfájdalom miatt kell, hogy pihenjenek, 10%-kal növelhetik terhelésüket fájdalomérzet nélkül. Az indium segít a tejsav-felhalmozódás csökkentésében, mert gyorsan el tudja vonni azt a szövetekből.

Egy Budapesten folytatott tanulmány, melyet egy ismert magazinban fognak kiadni, bemutatta, hogy 20 és 30 évesek számára is előnyös lehet az indium fogyasztása. Ezt a tanulmányt a Magyar Nemzeti Kung-fu Csapat 15 férfi tagjának közreműködésével végezték. A vérképek szerint a kísérleti alanyok nem szenvedtek élősködőktől vagy betegségektől. Ezek után minden csapattag erőnléti felmérésen esett át. Hatvan napig minden sportoló reggelenként üres gyomorra egy csepp indiumot vett be. Hatvan nap elteltével ismét felmérésen vettek részt. Tizenhárom a 15 kísérleti alanyból 20%-os általános erőnléti fejlődést mutatott, mellékhatások nélkül. Két betegen, az egyik 30-as évei végén, a másik a 40-es éveiben, mindketten hosszútávfutók, s ezért egy kísérletet folytatunk le. Két héten keresztül, mindketten egy csepp indiumot vettek be naponta. Két hét elteltével mindketten 30%-os növekedést észleltek a megtett távolság szempontjából. Két testépítő barátom indiumot szedett, mint kizárólagos táplálék-kiegészítőt és 90 napig csak átlagos jellegű, mindennapi ételeket ettek. Két hónappal később 40%-kal több súlyt voltak képesek fekvenyomni.

Indium fogyasztók nem használhatnak kreatint!

Nyelv választása

Magyar Angol Német Román Szlovák Orosz

Pénznem választása

Ajánlókód megadása


Eseménynaptár

2024. Július 20.
H K Sz Cs P Sz V
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Részletes keresés